Automotive

Softing Automotive

Segmentul Softing Automotive este specializat in dezvoltarea si integrarea echipamentelor si aplicatiilor software embedded ori desktop pentru industria automotive. Clientii nostrii, OEM(Original Equipment Manufacturers) ori  furnizori de top de sisteme automotive, se bazeaza pe expertiza noastra in domeniile programarii tuturor tipurilor de sisteme embedded, design si dezvoltare HMI, clustere de instrumente si dispozitive inteligente, diverse stive de protocoale (J1939, UDS, KWP2000) si o gama larga de produse de diagnosticare (la distanta). Pe langa acestea, ne sprijinim clientii oferindu-le de la introducerea si implementarea acestor sisteme pina la realizarea proiectelor la cheie pentru integrarea acestor sisteme in vehicule ori in sistemele de control(ECU) din acestea.

Diagnosticare

Pentru a permite o complexitate in crestere a ECU-urilor si a nivelelor de comunicatie intre acestea, este esential sa avem o perspectiva interioara detaliata in functiile de control a acestora.  Accesul direct la diferitele ECU-uri si analiza precisa a acestora, chiar si atunci cand sunt instalate la bordul autovehiculelor, este una dintre sarcinile centrale ale proceselor de diagnosticare in diverse faze precum inginerie, testare, productie respectiv servicii post-vanzare.

Softing ofera un portofoliu cuprinzator de aplicatii utilizate atat pentru dezvoltarea proceselor de diagnosticare cat si pentru efectuarea acestora. Fie ca este vorba de implementarea proceselor ODX/MVCI, alegerea/implementarea strategiilor de migrare pentru datele “legacy”, implementarea de VCI-uri (Vehicle Communication Interface) de inalta performanta, crearea de sisteme personalizate sau furnizarea de sisteme standard complete pentru productie sau service. Impreuna cu clientul definim solutii potrivite pentru acesta, adaptate pentru a se potrivi cerintelor specifice proiectelor acestuia.

Portofoliul de diagnosticare

Masurare

Noile tehnologii care schimba modul de conducere a autovehiculelor, cerintele de optimizare ale consumului, asteptarile crescute ale utilizatorilor finali legate de confort, automatizarea si simularea secventelor de masurare dar si introducerea unor sisteme extinse de asistenta sunt doar cateva dintre topicurile care au un impact crescut asupra sistemelor de masurare si automatizare si care necesita solutii care sa se integreze cu precizie in sistemul intreg.

Adaptate la infrastructura, solutiile noastre ofera tehnologii cheie certificate pentru a obtine rezultate de masurare valide si semnificative – chiar si in conditii extreme.

Portofoliul de masurare

Testare

Procese sistematice, structurate, repetabile de testare si de verificare – gama noastra acopera in mod fiabil toate cerintele de testare imaginabile. Softing ofera clientilor sisteme software cuprinzatoare, solutii de testare, instrumentele electronice si aparate scalabile in mod flexibil si modular cerintelor individuale de testare. De ce nu ai profita de experienta noastra in crearea de solutii la cheie pentru teste de diagnosticare si functionare (inclusiv accesul la ECU, precum si instalarea  hardware-ului)

Portofoliul de testare

Contact

SoftingRom
Human Resources
Ploiesti Street 11
400606 Cluj-Napoca

Phone: +40 364 401 691
E-mail: jobs_ro[at]softing[dot]com
E0606 Cluj-Napoca

«